Cara Buat Duit Mudah dengan Jawab Survey

Assalamualaikum semua

Rajinnya nak mengupdate blog malam-malam ni.  Sambil-sambil tengah jawab survey tadi, saja la on blogspot ni.  Sebenarnya macam-macam cara kita boleh dapatkan duit. Nak dengan taknak je.  Kalau korang nak tahu, dari dulu lagi Rin tercari-cari cara buat duit yang paling mudah.  Nuffnang, churp-churp semua tu dah biasa sangat dengan diri ni dulu.  Rasa nak buat benda yang lagi mudah dan simple tapi senang dapat duit atau earn income.  Alhamdulillah Rin dah cuba benda yang paling senang dapat duit dalam hidup ini dan bolehla Rin buat hari-hari.

Selama ni asyik kita je share dan orang klik baru dapat duit.  Sekarang kita cuma jawab survey sahaja dapat duit. Dulu ingat tak betul. Tapi rupanya memang betul-betul. Senang sangat. Tiada modal. Tiada risiko. Tiada kesusahan. Lebih mudah simple dan cepat! Tapi kena buat lah.  Jangan pula tak buat kan.

Korang boleh daftar di sini (KLIK) dan isi butiran.

Macam mana boleh dapat duit? Bila kita jawab survey kita akan dapat point yang banyak dan akan ada amount duit disitu korang boleh tengok.  Nak cerita banyak-banyak pun susah juga. sebab korang boleh terus daftar dan tengok sendiri. Memang tak rugi malah lebih untung. Daripada korang tak buat apa-apa , asyik online facebook, blog dan termenung fikirkan masa depan. Lebih baik himpun duit, jawab je soalan yang diberikan. Dia soalan tentang diri anda je. itupun objektif. hehe. senang sangat. 

Untuk surirumah, kawan-kawan, yang lepas spm, atau yang kerja nak duit lebih tu, boleh try sini.. 

DAFTAR di SINI (KLIK)

Lepastu korang ikut step-step seterusnya..

Kalau ada apa-apa masalah atau apa-apa boleh tinggalkan komen awak-awak semua. Blog ini berfungsi 24 jam.

Goodnight :) assalamualaikum.

GAME TAMBAH FOLLOWER KENCANG!!!

Assalamualaikum semua.
Hasil carian imej untuk FOLLOWER

Sebagai blogger, kita mesti suka orang baca blog kita apatah lagi follow kita kan? Okey. ini Rin taknak cakap banyak. Ini Rin nak follow semua blog-blog korang yang kat google ni. Dan Rin dapati ini salah satu cara supaya blog korang pun bertambah follower yang ramai ok. Jom kita main game ni ramai-ramai.

Rin akan follow blog korang semua, SEMUA OK, dengan game ini:

1.  WAJIB FOLLOW BLOG >>  pengedaramwaymalaysia.blogspot.com

2.  WAJIB FOLLOW BLOG >> rinhijabist.blogspot.com

3.  LIKE FB PAGE INI. TEKAN LIKE >> Pengedar Amway Malaysia

                          

4.  Komen di entry ini atau shoutbox.  

KALAU KORANG NAK BUAT ENTRY UNTUK MERIAHKAN ATAU TAMBAH KENALAN DARI SINI PUN BOLEH :)

penting:
semua kawan-kawan yang join game ni boleh follow antara satu sama lain jadi korang punya blog pun akan letup meletoppppp dan banyak kenalan.

GAME NI AKAN BERTERUSAN SUPAYA KITA SEMUA DAPAT KENAL ANTARA SATU SAMA LAIN DAN DAPAT SUPPORT BLOG-BLOG YANG LAIN TERUTAMANYA NEWBIE :)


GAME START NOW!!!

Private Tutor Mandarin Kuala Lumpur

MANDARIN BASIC PRIVATE TUTOR

Kuala Lumpur Area

·       Untuk mereka yang Zero mandarin knowledge/ tiada basic mandarin
·       Tak pernah join mana-mana kelas mandarin
·       Berminat untuk memahami dan bertutur mandarin
·       Yang sudah bekerja, graduate, pelajar kolej atau sekolah, surirumah.
KELAS MANDARIN MUDAH/ TUTOR SANTAI
·       Boleh belajar di mana-mana, rumah, kedai, restoran, office dan mana-mana
·       Kelas bergantung kepada masa anda.
·       Kelas 2 jam sehari, seminggu 2 atau 3 kali kelas bergantung kepada anda. 

ANDA AKAN MENERIMA

·       Set module latihan
·       Set nota by chapter
·       Buku nota

FAEDAH MENGIKUTI KELAS TUTOR MANDARIN INI

·       Sangat santai dan mempunyai masa anda untuk belajar
·       Memahami segala basic mandarin
·       Boleh bertutur didalam Bahasa mandarin
·       Boleh mengajar dan menjadikan mandarin sebagai career atau part time anda.
Mandarin class tutor

RM35/Hour


Wasap 0124746867 (Puan Rin)